Meet the Manager

Wil je bijblijven in je vak? Dan mag je onze Meet the Manager echt niet missen! Maarten van Rossem, Nederlands bekendste historicus en Amerikadeskundige, en een aantal fondshuizen praten je bij over belangrijke beleggingsthema’s.

Meet the Manager

Hanteer je je eigen beleggingsbeleid via Fondsenplatform of besteed je het uit aan NNEK? Je hebt hoe dan ook een bepaalde beleggingsvisie. Tijdens Meet the Manager nodigen wij vier fondshuizen uit die je bijpraten over ontwikkelingen in de wereld die invloed kunnen hebben op de beleggingen.

Fondshuizen en onderwerpen

Nog niet alle fondshuizen zijn definitief vastgelegd, dus die maken we later bekend. De onderwerpen van vorig jaar waren in ieder geval:

  • Verantwoord beleggen
  • Big data
  • Maatschappij 5.0
  • Evidence based investing

Maarten van Rossem

Maarten van Rossem is niet alleen Nederlands bekendste historicus en Amerikadeskundige, hij is ook een veelgevraagd commentator op radio en televisie. Regelmatig is Maarten van Rossem te zien in programma’s als Jinek en De slimste Mens. Sinds de zomer van 2008 zijn Van Rossems nuchtere en relativerende analyses ook te lezen in zijn eigen tijdschrift: Maarten!

Maarten gaat gewapend met humor en onvoorstelbaar veel kennis in op actualiteiten, maatschappelijke en politieke kwesties. Elke lezing is een verrassing en gegarandeerd prikkelend en uitdagend, dus we zijn erg benieuwd naar wat hij ons tijdens de Meet the Manager kan brengen!