Pensioenrekening

Lijfrente uitkeren

En wéér heeft NNEK zich hard gemaakt voor pensioenoplossingen in Nederland. Vanaf januari 2019 is het bij ons mogelijk om een beleggingsrekening voor uitkerend variabel pensioen te openen.

Waarom is dit interessant voor jouw klanten?

Zoals je weet bestaat er al een lijfrenteverzekering. Dat is natuurlijk een prima optie. De hoogte van de uitkering ligt vast, dus de klant weet precies wat hij kan verwachten. Maar.. de hoogte van de uitkering is afhankelijk van de marktrente. Die staat (al jaren) erg laag en daardoor valt de pensioenuitkering voor veel mensen op dit moment tegen.

Met het Uitkerend Variabel Pensioen kunnen klanten hun pensioengeld (of een deel daarvan) beleggen. Zo hebben ze kans op betere resultaten. Weer een mooi stukje dienstverlening dus!

Wat bieden wij je?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het leven kan leiden dat hij wil leiden. Dit doen we door beleggen toegankelijk te maken. Niet alleen doordat klanten op onze reguliere beleggingsrekening al vanaf 100 euro per maand kunnen beleggen, maar ook door jou te helpen met klantcommunicatie, wet & regelgeving én handige tools om een voorstel te maken of portefeuilles te bouwen. Kijk anders even naar onze prognosetool. Daarmee vergelijk je de uitkering met een lijfrenterekening op basis van een vaste rente.

Kosteloos

Wat kost zo'n account op NNEK KENNIS? Niks. Je hoeft je alleen te registreren op ons platform. En wil je een beleggingsrekening (voor lijfrente) openen? Dan hoef je je account alleen te upgraden. That's it!

Cadeautje

Als je je registreert op ons platform krijg je toegang tot al onze klantenblogs en andere handige content. De klantenblogs overtuigen je klanten van de toegevoegde waarde van beleggen, maar laten ook zien dat je een allround adviseur bent. Je hebt je (nog) niet geregistreerd, maar we willen je wel alvast helpen met goede content:

Blog Uitkerende lijfrente
Factsheet Uitkerend Variabel Pensioen

Lijfrente opbouwen

Na een lobby van 11 jaar door NNEK, mogen vermogensbeheerders vanaf 2016 ook pensioenrekeningen (lijfrenterekening) aanbieden. Jouw klanten kunnen nu ook bij NNEK belastingvriendelijk beleggen voor aanvullend pensioen.

Waarom is dit interessant voor jouw klanten?

Verwacht wordt dat 1 op de 3 Nederlanders te weinig of zelfs géén pensioen opbouwt. Miljoenen mensen kunnen dus na jarenlang gewerkt te hebben, niet eens genieten van een comfortabel pensioen. Dat moet toch anders kunnen? Hier kun je je toegevoegde waarde als adviseur laten zien. Jij kunt je klanten namelijk financiële rust geven. Nu, maar ook later. 

En nu vermogensbeheerders ook pensioenrekeningen mogen aanbieden, hebben je klanten de mogelijkheid op meer transparantie en lagere kosten. Als financieel adviseur ben je nu niet meer gebonden aan huisfondsen. Eerlijker en voordeliger voor je klant!

Wat bieden wij je?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het leven kan leiden dat hij wil leiden. Dit doen we door beleggen toegankelijk te maken. Niet alleen doordat klanten op onze reguliere beleggingsrekening al vanaf 100 euro per maand kunnen beleggen, maar ook door jou te helpen met klantcommunicatie, wet & regelgeving én handige tools om een voorstel te maken of portefeuilles te bouwen.

Kosteloos

Wat kost zo'n account op NNEK KENNIS? Niks. Je hoeft je alleen te registreren op ons platform. En wil je een beleggingsrekening (voor lijfrente) openen? Dan hoef je je account alleen te upgraden. That's it!

Cadeautje

Als je je registreert op ons platform krijg je toegang tot al onze klantenblogs en andere handige content. De klantenblogs overtuigen je klanten van de toegevoegde waarde van beleggen, maar laten ook zien dat je een allround adviseur bent. Je hebt je (nog) niet geregistreerd, maar we willen je wel alvast helpen met goede content:

Blog opbouwende lijfrente
Factsheet Belastingvriendelijk Beleggen Aanvullend Pensioen