Meesterklas | Tienjarig jubileum

Ons tienjarig jubileum; een feestje! Op onze Meesterklas geven out-of-the-box sprekers een master class over hun vakgebied of filosofie. Of het nu gaat over lichaamstaal, story telling, robotisering of leiderschap.. deze master classes helpen jou als adviseur of ondernemer om je klanten uiteindelijk beter te helpen.

Wanneer en waar?

De Meesterklas vindt plaats op donderdag 31 oktober op Landgoed de Horst in Driebergen. Het programma duurt van 10.30 - 17.00 uur met aansluitend een borrel (lees: feest!). 

Waarde van de dag

De kostprijs van de dag is 250,-. Maar, je bepaalt pas achteraf of je het dit waard vond of dat je een andere factuur wilt ontvangen. Hoger mag, lager ook. Claim nu alvast je plek. Op is op!

Sprekers

  • Joseph Oubelkas | Onschuldige gevangene in Marokko
    Dit is een parel. Het is een ongelooflijk bizar verhaal, maar Joseph brengt met ontzettend veel humor. In 2004 maakt deze sympathieke vent iets mee wat zijn leven totaal op zijn kop zet. Iets dat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Van een jonge ondernemer met een succesvol eigen bedrijf verandert hij tot een gevangene in Marokko. Joseph Oubelkas heeft van 2004 tot 2009 onschuldig vast moeten zitten. Deze ervaring heeft grote impact op hem gehad. Toch zorgt hij ervoor dat hij weer in zijn kracht komt te staan. Met zijn ervaringen zoomt hij in op hoe wezenlijk mentale overlevingskracht is voor ondernemerschap.
  • Julian Treasure | How to speak so people want to listen
    Julian is een geluids- en communicatie-expert én succesvolle internationale spreker. Zijn TED-talks zijn over 40 miljoen keer bekeken (niet stiekem gaan kijken.. laat je verrassen op onze Meesterklas!). Voor jou als adviseur is dit echt een praktische presentatie. Als adviseur vervul je vaak meerdere rollen tegelijk. Je bent ondernemer, sales-medewerker, relatiebeheerder, leidinggevende en natuurlijk.. financieel adviseur. De presentatie van Julian helpt je bij alle rollen, want goede communicatie is bij al deze posities ontzettend belangrijk.

  • Björn Kuipers | Beste scheidsrechter van Nederland
    Misschien ben jij het als voetbalfanaat niet altijd eens geweest met zijn beslissingen, maar Björn is de beste scheidsrechter van Nederland. Hij floot onder andere op het WK van 2014, EK van 2016 en WK van 2018. Björn kan ons veel leren over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Heel gaaf om eens een kijkje achter de schermen te krijgen bij een scheidsrechter. Er zit zoveel meer achter dan je denkt!