Meesterklas | Tienjarig jubileum

Ons tienjarig jubileum; een feestje! Op onze Meesterklas geven out-of-the-box sprekers een master class over hun vakgebied of filosofie. Of het nu gaat over lichaamstaal, story telling, robotisering of leiderschap.. deze master classes helpen jou als adviseur of ondernemer om je klanten uiteindelijk beter te helpen.

Wanneer en waar?

De Meesterklas vindt plaats op donderdag 31 oktober op Landgoed de Horst in Driebergen. Het programma duurt van 10.30 - 17.00 uur met aansluitend een borrel (lees: feest!). 

Waarde van de dag

De kostprijs van de dag is 250,-. Maar, je bepaalt pas achteraf of je het dit waard vond of dat je een andere factuur wilt ontvangen. Hoger mag, lager ook. Claim nu alvast je plek. Op is op!

Sprekers

  • Björn Kuipers | Beste scheidsrechter van Nederland
    Misschien ben jij het als voetbalfanaat niet altijd eens geweest met zijn beslissingen, maar Björn is de beste scheidsrechter van Nederland. Hij floot onder andere op het WK van 2014, EK van 2016 en WK van 2018. Björn kan ons veel leren over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Heel gaaf om eens een kijkje achter de schermen te krijgen bij een scheidsrechter. Er zit zoveel meer achter dan je denkt!
  • Spreker 2
    Binnenkort maken we de tweede spreker bekend. Het is een internationale spreker en persoonlijk vinden we het een parel. Een 'schat' zelfs!