Meet the Manager

Wil je bijblijven in je vak? Dan mag je onze Meet the Manager echt niet missen! Rob de Wijk (Haags Instituut Strategische Studies) vertelt over de geopolitieke ontwikkelingen en vier fondshuizen praten je bij over belangrijke beleggingsthema’s.

Meet the Manager

Hanteer je je eigen beleggingsbeleid via Fondsenplatform of besteed je het uit aan NNEK? Je hebt hoe dan ook een bepaalde beleggingsvisie. Tijdens Meet the Manager nodigen wij vier fondshuizen uit die je bijpraten over ontwikkelingen in de wereld die invloed kunnen hebben op de beleggingen.

Fondshuizen en onderwerpen

  • Actiam: Verantwoord beleggen
  • Blackrock: Big data
  • Degroof Petercam Asset Management: Maatschapij 2.0
  • Dimensional: Evidence based investing

Rob de Wijk

Rob is een toonaangevend expert op het gebied van internationale betrekkingen, geopolitiek, internationale en nationale veiligheid en terrorisme.

Prof. dr. R. (Rob) de Wijk is de non-executive director van het ‘Den Haag Centrum voor Strategische Studies (HCSS)’. Het centrum is door Rob de Wijk opgericht op 1 februari 2007. Het centrum richt zich op nationale en internationale veiligheid, inclusief terrorisme en defensie.

De afgelopen jaren publiceerde hij talloze artikelen en boeken, waaronder het boek 'Machtspolitiek' (2014) en het meest recente boek 'De nieuwe Revolutionaire Golf’ (2016). Hierin gaat hij in op De Brexit, de verkiezing van Trump, de opkomst van radicale leiders als Le Pen en Trispas en de opmars van Wilders. Dit boek is een diepgravende analyse over de vraag waarom mondiale veranderingen de kloof tussen politici en burger zo groot maakt.